Over ons

REGIONALE CAR- AUDIO SPECIALIST IN RIDDERKERK, CAPELLE & ROTTERDAM

NB Car Performance is al 15 jaar een begrip in de regio Rotterdam/Ridderkerk ,
wij zijn een gecertificeerd inbouw-station zodat wij alle auto’s mogen voorzien van SCM gekeurde alarm systemen.

Car audio is onze passie daarom kunnen wij een perfect pakket aan producten leveren van de bekendste en de beste caraudio merken zoals: Pioneer,Kenwood,Rockfortfosgate,Focal,MTX,Ground-zero,Sony, JBL,Caliber,Fusion,Hifonics,JVC,enz.

Mobile-telefonie en rit-registratie zijn producten voor hedendaagse moderne bedrijven die niet meer weg te denken zijn om op een veilige efficiënte manier zaken te doen. Daarom kunnen wij hierin veel betekenen door een pakket aan producten in huis te hebben waar iedere ondernemer een juiste keuze uit kan maken.

Ontbreekt het aan comfort in uw auto dan heeft NB Car Performance ook een pakket met comfort producten zoals: Cruise controle, electrische ramen ,centrale portiervergrendeling eventueel met afstands bediening, parkeer sensoren, snelheidscontrole-alarmering,enz. ook deze producten kunnen in onze werkplaats op een perfecte manier gemonteerd worden.

NB Car Performance staat voor kwaliteit en service.

SHOWROOM | STORE | INBOUW-STATION | WEBSHOP

Met dit ervaren team kunnen wij u de ideale combinatie van persoonlijke service en scherpe prijzen aanbieden. Uniek van NB Car Performance is de combinatie van 2 fysieke elementen een groot online aanbod van autoproducten en de montage hiervan. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Uiteraard is de webwinkel 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Voor vragen hoeft u nooit lang te wachten. Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar of u stelt uw vraag per email en krijgt altijd binnen 2 werkdagen een antwoord. Wij hebben een groot assortiment aan producten, waaraan er elke dag meer worden toegevoegd. Voor alle bekende en onbekende A-merken kunt u bij ons terecht. Hierbij kunnen onze ervaren verkoopadviseurs u helpen via e-mail, telefoon of in onze showroom te Ridderkerk.